tiistai 9. heinäkuuta 2013

Holi Bamberg Open Air Festival!

Taas niin tyypillistä. Kun pitäisi lukea kokeisiin, niin minähän rupean kirjoittamaan blogia. Muutenkin onnistun aina keksimään jotain ihan muuta ohittaakseni paperit tuossa 20 sentin päässä pöydällä. Niihin on vain niin vaikea tarttua. Olen kuitenkin jo tänään päivällä lueskellut melko kiitettävästi, että eiköhän bloginpostaustauko ole paikallaan.

Viime lauantai oli aivan mahtava päivä! Bambergissa oli festarit nimeltään Holi Bamberg Open Air ja ne olivat parhaat bileet ikinä tähän asti. Kyseiset festarit ovat ihan kuin tavalliset musiikkifestarit eli bändi soittaa, tanssahdellaan ja ostetaan juomia sekä ruokia. Mutta. Näillä festareilla heitettiinkin lisäksi väripulveria joka tunti ilmaan! Tämä onkin Open Air -festareiden idea. Suurimmalla osalla on pari omaa väripulveripussia (väritettyjä jauhoja) ja joka tasatunnilla on lähtölaskenta ja sitten koko festariporukka heittää kourallisen (tai enemmän) pulveria ilmaan. Kuvitellakin saattaa, kuinka värikkääksi koko ilma ja myös ihmiset muuttuvat. Itsehän olin kuin smurffi!

Tytöt terdellä ennen holi bambergia
Kaikki vielä niin puhtaina
 
Jean-Noel ja Benjamin

Benjamin plus pari suomalaista elovenatyttöä


Paras kuva musta ja Sotirksesta!

Lopulta näytin tältä

Kaikkihan olivat tietenkin ihan innoissaan, koska kukaan meistä ei ollut ennen kokenut samanlaisia festivaaleja; enkä tule pitkään aikaan sellaisiin pääsemäänkään. Suomen tuntien Open Air -festarit rantautuvat sinne vasta viiden vuoden kuluttua, joten jos haluatte sellaisen kokea, niin ei kun lippua ostamaan Saksaan, sillä täällä se on mieletön hitti. Monessa kaupungissa niitä ollaan jo järjestetty ja melkein aina ne ovat olleet loppuunmyytyjä.

Värikästä porukkaa


Iloista festarikansaa

Diana ja Hazel

Anyan kanssa :)




Viime tiistaina esittelimme Suomea Eeron ja Anniinan kanssa Skandinavischer Abendissa eli skandinaavi-illassa. Saivat saksalaiset tietää suomalaisten oudoista urheilulajeista kuten eukonkannosta, kännykänheitosta sekä suojalkapallosta. Nyt he pitävät meitä vielä oudompina... :D




Viimeisiä viedään täällä Saksanmaalla. Siksi alla oleva kuva onkin hyvä motivaatio loppuviikoille! Tänään kirjoitettiinkin To do before Finland -list ja aika paljon on vielä tekemistä tiedossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti