tiistai 6. elokuuta 2013

And we danced, and we cried, and we laughed and had a really really really good time!


Siinä biisi, joka soi  ja jota laulettiin monta kertaa. Sanat sopii ihan mielettömän hyvin meidän Erasmus-vaihtoporukalle. Ihan tulee tippa linssiin aina, kun tämän kuulen.

Viimeisenä päivänä puunattiin Anniinan kanssa meidän kämppää monta tuntia. Check list tuntui aluksi loputtomalta. Saatiin kuitenkin homma hoidettua ja päästiin viimeisen illan rientoihin.

Kävelimme isolla porukalla Altenburgiin eli linnoitukseen, joka sijaitsee yhdellä seitsemästä Bambergia ympäröivästä kukkulasta. Oli melkoisen kuuma vielä kuudelta illalla ja monet olivat ihan hiestä märkiä ylös saavuttaessa. Otimme siellä muutamat kuvat ja söimme eväitä. Tarkoituksena oli katsoa myös auringonlasku, mutta puut olivat sen verran edessä, että piti mennä vähän alemmas. Istahdimme pellolle ja vietimme aikaa yhdessä piknikin merkeissä.

Auringon laskettua kävelimme takaisin kaupunkiin ja menimme viimeisen kerran Fässlaan (maanantai oli aina Fässla-ilta). Siellä join vielä pari mun lempparia eli Zwergla-olutta. Pitääkin mennä Alkoon katsomaan, josko sitä löytyisi, kun ei nämä suomalaiset oluet ole ihan minun makuuni. Ilta oli haikea ja kyllähän mäkin herkkänä ihmisenä valutin muutaman kyyneleen, kun oli aika sanoa ihmisille heipat. Mä niin vihaan hyvästien sanomista :'(

Altenburg

Pick nick and sunset 

Jonathan

My favorite pic! <3

The view to Bamberg

Elovenat
<3
Last time at Untere Brücke

Lovely Hazel <3

Girrlls <3





Goodbye it is :'(

I'll miss yall!


American and Irish people with a Finn 


Love you girls!

Tiistai-aamupäivänä 23.7. oli sitten aika luovuttaa avaimet ja lähteä kotia kohti. Lähdin yhden toisen suomalaistytön kanssa samaan aikaan. Teimme yhden yön pysähdyksen Leipzigiin ja ehdimme sopivasti kierrellä siellä. Nyt on nähty sekä Mozartin että Bachin kotikulmat.




At the top of Leipzig with Jenni

Cider in an irish pub

3 kommenttia:

  1. yhyyy :(( pitää munkin päivitellä blogi heti kun saisin sen koneen takas! ihania itkukuvia :DD :'(

    VastaaPoista
  2. turhan ahkeraa päivitystä mullaki, viimeks salzburista :DD koneen vika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sniiif! :') joo no kattoonki yks kerta et huhhuh ku oot jaksanu päivittää niin kovaa :D

      Poista