maanantai 5. elokuuta 2013

Goodbye Party!

Viimeisenä lauantaina me järjestimme Anniinan kanssa jäähyväispartyt meidän COE:n kattoterassilla. Siellähän ei saisi pitää minkäänlaisia yleisiä juhlia; kutsuttiin vaivaiset 50 ihmistä facebookissa eikä melua saisi kuulua varmaan klo 23 jälkeen; juhlat jatkuivat ainakin kolmeen-neljään asti yöllä. Yleensä seuraan kyllä sääntöjä, mutta tällä kertaa mentiin periaatteella: "Koska kaikki muutki juhlii siellä niin miks me ei voida!?!" Siellä tosiaan oli joka ilta jotain häslinkiä menossa ja kovaa melua kuului aina, joten uskalsimme sitten järjestää omat bileet.

Aluksi oli tarkoitus mennä ihan yökerhoon, mutta monet halusivat hengailla vaan COE:lla, sillä klubeissa on tapana erkaantua isosta porukasta. Oli kyllä oikein mahtava viettää iltaa kaikkien kanssa vielä viimeisen kerran. Tuli jätettyä jäähyväiset oikein kunnolla! :) 

Jännitystäkin toki saatiin. Puoli kolmen aikaan yöllä sisälle marssi kaksi poliisia! Mähän olin aivan paniikissa, että nyt joudun maksaa kuuluisan korkeat saksalaiset sakot tai ties mitä muuta, kun kaksi miespoliisia yrittävät selvittää ketkä ovat juhlien järjestäjät. Eipä kukaan sitten sanonut yhtään mitään ja poliisitkin poistuivat kunhan olivat saaneet ihmiset terassilta kattohuoneeseen. Joku naapuri oli ilmoittanut metelistä, joten emme saaneet jäädä enää pihalle. On tainnut sama naapuri ilmoittaa metelistä ennenkin... Mitäs asuu opiskelija-asuntolan lähellä? Ehkä pitäisi tietää, että lauantaisin SAATTAA kuulua meteliä.

Ihanaa Erasmus-porukkaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti