keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Suomivieras

Viimeiset viisi päivää vieraanani oli täällä ihana Sirkku. Mä ainakin tykkäsin kovasti, toivottavasti Sirkkukin.

Teimme joka päivä jotain pientä. Ensimmäisenä iltana lähdimme heti oluelle Lewinskyyn. Kyllähän mun piti maistattaa Sirkulle heti saksalaista olutta. Eipä tainnut ihan heti maistua. Perjantaina kiertelimme ja vähän myös shoppailimme Bambergissa. Näytin kaikki pakolliset nähtävyydet ja kävimme syömässä isot jääätelöannokset. Illalla kannustimme Leijonia COE:lla ja onneksi toivat voiton kotiin. Olimme Anniinan kanssa vielä lyöneet vetoa yhden saksalaisen kanssa, että jos Saksa voittaa, niin me teemme hänelle ruokaa ja jos Suomi voittaa, niin hän kokkaa meille. Eipähän tarvi kokata vaikka välillä siltä vaikuttikin.

Lauantaina kaupungilla oli meneillään yhtä sun toista. Sinne oli pystytetty erilaisia kojuja sunnuntain juoksukisoja varten. Siellä sitten haahuiltiin paikasta toiseen muutaman muun ihmisen kanssa. Illalla oli vuorossa taas lätkää.

Sunnuntaina kävimme kannustamassa tuntemattomia juoksijoita. Siellä eri-ikäiset juoksentelivat keskellä kaupunkia eri mittaisia reittejä. Taisipa olla yhtenä vaihtoehtona ihan maratoonikin. Mepä laitoimme vaan jätskiä ja vohvelia nassuun emmekä edes yrittäneet kuntoilla. Illalla kävimme Bambergin parhaassa pitsapaikassa Salinossa syömässä, jonka jälkeen kävimme Luitpoldissa olusilla. 

Maanantai-päivän olin luennoilla ja Sirkku puuhasi täällä omiansa. Kävimme tauolla syömässä patongit yhdessä ja lopulta pääsin kuudelta kotiin. Yhdeksän maissa menimme kunnon saksalaispubiin Fässla Stubeniin. Meinasi vähän ilo pilaantua, kun Sirkku sai viestin, että huominen Nürnberg-München lento on peruttu! Siinä sitten koitin soittaa Lufthansan asiakaspalveluun eikä vastattu 20 minuutinkaan kuluttua. Joimme oluet loppuun lähdimme tekemään suunnitelma B:tä tietokoneen ääreen. 

Tiistai-aamuna matkustimme junalla Müncheniin. Yli kolme tuntia siinä meni, mutta pääsimme kentälle ja Sirkkukin pääsi lopulta kotiin Suomeen. Minä kävin siinä samalla sitten kiertelemässä Munchenin keskustassa ja löysin vihdoin balleriinat. 
Heti oluelle!
Sabrina
Untere Brücke

Rosengarten



Keskustassa



Luitpold

Lovely girls

Huomenna suuntaan nokkani kohti SVEITSIÄ! Takaisin tulen sunnuntaina. Mahtavaa päästä moikkaamaan isoveljeä!

4 kommenttia:

  1. Joo siis mähän en yhtään tykänny olla siellä. Joka ilta itkin itseni uneen ajatellen että pitää olla vielä tiistaihin asti..

    Nojoo mulla oli kauheen hauskaa! Mukavia ihmisiä tapasin ja meno oli mahtavaa :D

    VastaaPoista
  2. Oi, pidä hauskaa Sveitsissä!! Itekin haluisin sinne jossain vaiheessa, ehkäpä elokuussa pääsis piipahtamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl mahtava reissu! Suosittelen lämpimästi Sveitsiä :)

      Poista